Hvordan lukker og nulstiller du en prøve?
Luk en prøve for en klasse eller et hold
- Gå til det sted, hvor du oprindeligt tildelte prøven.
- Vælg prøven, fx Prøve 1 – 7. klasse, og klik på tandhjulet.
- Vælg den rigtige klasse eller det rigtige hold i holdvælgeren.
- Klik på Luk prøve for det valgte hold eller den valgte klasse.
Når prøven er lukket, kan eleverne se deres resultater – hvis prøven er indstillet til at vise resultater efter lukning. Det indstiller du, når du tildeler prøven.
Nulstill en prøve for et helt hold eller en hel klasse:
OBS: At lukke en prøve er ikke det samme som at nulstille den. Hvis du nulstiller prøven for et helt hold eller en hel klasse, forsvinder alle elevernes resultater for den tildeling, og prøven kan derefter tildeles igen.
Vælg kun denne mulighed, hvis du er sikker på, at alle resultater skal fjernes. Gælder det kun én elev, skal du i stedet gå ind på elevens besvarelse under Resultater. Se her: Hvordan ser du resultater fra en onlineprøve?